Δωρεάν εκδρομή στο Άγιον Όρος από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Δωρεάν εκδρομή στο Άγιον Όρος από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου υλοποιώντας το πρόγραμμά του με τίτλο «Θρησκευτικός τουρισμός στο Πήλιο και το Άγιο Όρος», διοργανώνει τριήμερο θρησκευτικό προσκύνημα στο Άγιο Όρος.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από 4- 7 Απριλίου 2008 που με το παλιό ημερολόγιο εορτάζεται η 25η Μαρτίου ( Ευαγγελισμός της Θεοτόκου ).

Η εκδρομή πραγματοποιείται δωρεάν για τα μέλη – υποστηρικτές του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τον Ιούνιο εξάλλου θα κυκλοφορήσει και το βιβλίο – οδηγός με τίτλο "Θρησκευτικός τουρισμός στο Πήλιο". Το βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε μορφή c.d. , γίνεται με τη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και θα περιλαμβάνει όλα τα μοναστήρια του Πηλίου καθώς επίσης και τα μονοπάτια που οδηγούν σε αυτά. Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλει και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης .

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου ευχαριστεί θερμά όσους εργάζονται για την έκδοση του βιβλίου και ιδιαίτερα το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο , τον Υπουργό Τουρισμού κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου , αλλά και τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Δημ. Κολυνδρίνη.

Πληροφορίες για την εκδρομή στο τηλέφωνο 693-2222440.