Δωρεάν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη Έκθεση FILOXENIA

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου διοργανώνει διήμερη εκδρομή στη Σόφια στη Βουλγαρία στις 28/29/11/2009.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η ημέρα: (535 χλμ.) ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΛΑ -  ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση από την Αργαλαστή στις 04:00 π.μ. για Βόλο, Θεσσαλονίκη, σύνορα Προμαχώνα. Διέλευση, στάση στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών και συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της Ρίλλας. Προσκύνημα, επίσκεψη στα αξιοθέατα, γεύμα εξ’ιδίων και συνεχίζουμε για Σόφια. Άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ γνωρίστε τη νυχτερινή ζωή της Σόφιας.

2η ημέρα: (510 χλμ.) ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ

Πρωϊνό και αναχώρηση στις 08:30 για να περιηγηθούμε με ελληνόφωνο ξεναγό στην πόλη. Θα δούμε τη Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τα Ρωμαϊκά Μνημεία, τη Βουλή και επίσκεψη στον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ. Αναχώρηση για τον καταναλωτικό παράδεισο της Βουλγαρίας, το γνωστό σε όλους τους Έλληνες, Σαντάνσκι. Άφιξη νωρίς το μεσημέρι και χρόνος ελεύθερος για ψώνια στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και γεύμα εξ’ιδίων σε μια από τις πολλές ταβέρνες της περιοχής. Αναχώρηση στις 16:30 για τα σύνορα του Προμαχώνα, διέλευση με ενδιάμεσες στάσεις και άφιξη στην Αργαλαστή αργά το βράδυ.
Απαραίτητο διαβατήριο ή καινούρια ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.

Το εισιτήριο για τα μέλη – υποστηρικτές είναι 100 ευρώ και για τα μη μέλη είναι 130 ευρώ.
Δηλώσεις συμμετοχής στον πρόεδρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου στο τηλέφωνο: 6932 222 440 έως την Παρασκευή 20/11/2009